Translate

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Απίστευτος υπαινιγμός Γεραπετρίτη: Παρέδωσαν το Αιγαίο για να πάρουν λεφτά;


 Μία πρωτοφανής αναφορά του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη πριν από λίγο στο ελληνικό κοινοβούλιο, στο βήμα της ολομέλειας έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ο απίστευτος Γεραπετρίτης αφού έκανα το ατόπημα να χαρακτηρίσει τις επιβεβλημένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας ως «κυρώσεις που ήθελε μόνο ΣυΡιζΑ», προχώρησε σε μία απίστευτη σύνδεση. Συνέδεσε την μη επιβολή κυρώσεων με τα πολλά δις που πήραμε από την Ευρωπαΐκή Ένωση!

Πρόκειται για το δεύτερο τεράστιο ατόπημα του υπουργού Γεραπετρίτη, μετά την απίστευτη παρέμβαση του χωρίς να έχει καμία δικαιοδοσία, με την οποία στην ουσία άνοιξε κερκόπορτα στην Τουρκία για τα έξι μίλια. Μετά από αυτό, εάν δεν ανασκευάσει ο πρωθυπουργός οφείλει άμεσα να τον αποπέμψει.


ΠΗΓΗ: NEWSBREAK.GR


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!
ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

  

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ FB: https://www.facebook.com/Κωνσταντινος Ισαακιδης Υποψ. Βουλευτης Α θεσσαλονικης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣΙΣΑΑΚΙΔΗΣ YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UCnc1VQVVEM1yCaOClVgtBeQ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:                                  https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:                                            https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου