Translate

Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Βγάζει έξω τον στόλο ο Ερντογάν! Η κατάρρευση της Λίρας απαιτεί πόλεμο;

 τουρκικό πολεμικό ναυτικό

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό ότι ο τουρκικός στόλος τέθηκε πάλι σε ετοιμότητα, ενώ η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για τις 10 και 11 Αυγούστου στην περιοχή ανοιχτά της Αττάλειας για ασκήσεις με πραγματικά πυρά.

Αυτή η εξέλιξη είναι πραγματική απάντηση στην συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου, διότι η προηγούμενη NAVTEX που εσφαλμένα μετέδωσαν ορισμένα μέσα ως απάντηση, είχε εκδοθεί πριν την γνωστοποίηση της συμφωνίας.

Κορυφαίος άραβας αναλυτής έλεγε πριν από λίγο στο newsbreak.gr ότι ο Ερντογάν θέλει οπωσδήποτε πρόσβαση σε φυσικούς πόρους και δεν τον νοιάζει πως θα την αποκτήσει. Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, ότι «η κατάρρευση της λίρας, ενδέχεται να οδηγήσει σε πολεμική σύρραξη«. Είναι η μοναδική διέξοδος για τον Ερντογάν.

ΠΗΓΗ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ!!!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ.

  
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ FB: https://www.facebook.com/Κωνσταντινος Ισαακιδης Υποψ. Βουλευτης Α θεσσαλονικης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ YOUTUBEhttps://www.youtube.com/channel/UCnc1VQVVEM1yCaOClVgtBeQ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:                                               https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:                                                  https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου